Nationaløkonomisk Forenings årsmøde på Hotel Koldingfjord d. 12. - 13. januar 2018

Fredag den 12. og lørdag den 13. januar 2018 afholder Nationaløkonomisk Forening det traditionsrige årsmøde på Hotel Koldingfjord.

 

Programmet byder bl.a. på debat mellem finansminister Kristian Jensen og formanden for Socialdemokratiet Mette Frederiksen om aktuelle økonomisk-politiske emner, nyt fra fronten ved danske forskere og en økonomdebat om dynamiske effekter ved skat og offentlige udgifter. Stefano Scarpetta, direktør for Beskæftigelse, Arbejdsmarked og Sociale Anliggender i OECD, er konferencens internationale gæstetaler. Desuden vil Pelle Guldborg Hansen, Ph.d. og adfærdsforsker på Roskilde Universitet, og Lucia A. Reisch, professor på CBS med fokus på forbrugeradfærd og forburgerpolitik, holde oplæg om adfærdsøkonomi og policies. Til aftenens middag vil Professor Niels Thygesen, Københavns Universitet og æresmedlem af Nationaløkonomisk Forening, holde festtalen.

 

Prisen for at deltage i konferencen er 3.000 kr., hvilket inkluderer overnatning, fortæring og festmiddag. Uden overnatning er prisen 2.200 kr. For Ph.d.-studerende, der præsenterer på en parallelsession om lørdagen, ydes der et tilskud svarende til prisen for at deltage i konferencen samt en togbillet til og fra Kolding.

 

Ønskes overnatning er der mulighed for at overnatte på enkelt- eller dobbeltværelse på Koldingfjord eller enkeltværelse på First Hotel Kolding. Hotel Koldingfjord råder over 132 værelser. Heraf vil 45 være forbeholdt deltagere, der er villige til at bo to på værelset. Foreningen har desuden reserveret et antal værelser på First Hotel Kolding. Værelser tildeles efter først-til-mølle princippet. Desuden øges sandsynligheden for at bo på Hotel Koldingfjord ved at være villig til at bo to på et værelse.

 

Arrangementet er fuldt booket. Det er muligt at opskrive sig på venteliste ved at skrive til nof@nationalbanken.dk.

   

På konferencen vil der traditionen tro lørdag formiddag blive afholdt parallelsessioner. Information vedrørende indsendelse af papirer, abstracts og forslag til parallelsessioner findes her.

 

Bemærk, at en tilmelding kræver medlemskab af Nationaløkonomisk Forening.

   

Spørgsmål vedrørende konferencen eller medlemskab kan rettes til Casper Winther Nguyen Jørgensen på nof@nationalbanken.dk.