Udfordringer på pensionsområdet

 

Bemærk mødet er flyttet til mandag d. 4. september.

 

Det danske pensionssystem er centralt for den danske velfærdsmodel. Det er derfor vigtigt, at incitamenterne til at spare op til alderdommen og deltagelse på arbejdsmarkedet er hensigtsmæssigt skruet sammen. På medlemsmødet vil Torben M. Andersen præsentere og diskutere en række problemstillinger ved indretningen af pensionssystemet, mens Per Bremer Rasmussen vil præsentere branchens synspunkter på problematikkerne.

 

Torben M. Andersen er professor i økonomi ved Aarhus Universitet, hvor han bl.a. beskæftiger sig med den nordiske velfærdsmodel, offentlig økonomi, arbejdsmarkedsøkonomi samt pensioner og demografi. Torben er tidligere overvismand i det Økonomisk Råd og formand for Velfærdskommissionen og Pensionskommissionen. Per Bremer Rasmussen, uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet, er adm. direktør hos Forsikring & Pension.

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med Pension Research Centre (PeRCent) og finder sted mandag d. 4. september kl. 17:30 i lokale 35.01.06 på CSS, Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5, 1014 København K (indgang sker via Gammeltoftsgade 13 og lokalet er i kælderen)

 

Der serveres sandwich og vand fra kl. 17:00 til 17:30. Tilmelding sker ved at skrive til nof@nationalbanken.dk